Jump to content
HolyShit

[Need Help] Launcher/Client wont connect to server

Recommended Posts

Hello guys, 

I'm new here and I need some help. I already launched my AccountServerSD, LoginServerSD and ZoneServerUD, I can confirmed that these files are working fine using my local site shows if the server is up. The problem is I'm having a problem to connect my launcher or access the game client. 

Here are the files/tutorial i followed:

 

These are launchers I used: (specifically for 127.0.0.1) 

-----------

I''ll appreciate any help. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you setting your ini file in serverside ??
Make sure all of your ini files have same ip (local = 127.0.0.1)

Ron's Dev Launcher is only for and connected to local ip

 


Just Ordinary Geek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for late update. Someone over discord helped med and this has been solved. 
Changed my nationcode to RU and disable FG atm. Now gotta search how to allow normal account to access the client. 

Please close this. Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
You must be a registered member of RF-Dev and logged in to view this content.

Thanks for following up with the fix. I can confirm that the dev launcher does need RU nation codes to work properly. I'll update the post there with a notice at the top to prevent headaches for others.

Our team has a proper launcher project on the table but mostly a discussion item with no ETA. Stay tuned for more, and maybe drop by Discord to show your support. 😎

-thread closed-

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...