Jump to content
RF-Dev | RF Online Development
Sign in to follow this  
Ron

RF Online Server Files - Version 2.2.3.2, Golden Age

Recommended Posts

Re-uploaded from my backups. These are mostly untouched files.

Download
You must be a registered member of RF-Dev and logged in to view this content.

Alternate Database Files:
Use these database backups if you have database related issues after using the SQL generation scripts included with the server files.

You must be a registered member of RF-Dev and logged in to view this content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
You must be a registered member of RF-Dev and logged in to view this content.

you can download this  first You must be a registered member of RF-Dev and logged in to view this content. (Full Client Patron) second Download This You must be a registered member of RF-Dev and logged in to view this content. Then Extract to Folder Full Clinet For Reserve Patch to Golden Mystery

Share this post


Link to post
Share on other sites

111.JPG.88c13f5c432a7c9c25375ee18e617728.JPG

After doing the Setup, all Server side files were running but when connecting the client window doesn't open but you can see in the process that RF_Online.bin is running. After minutes this error pops up. Hope someone can help on my problem.

Using this Server Files + PlayRF Client + Dev Launcher + Yorozura Zone Server (Also tried the default ZoneServer but has same issues too)

Share this post


Link to post
Share on other sites
You must be a registered member of RF-Dev and logged in to view this content.

Can you post the contents of your current WorldSystem.ini?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do not know why, but when I used Dev-Launcher I gave this error message.
RF_Online.bin started and after a few seconds or minutes this message appeared.

Usually to resolve this error in the GateIP and Andress in the Zoneserver .ini.

Edited by LewS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try using another bin, maybe the problem caused by mismatch ini config or bin. I dont know much about this.

Edited by Nuna

Share this post


Link to post
Share on other sites
You must be a registered member of RF-Dev and logged in to view this content.

Use tcpview and check the IP that RF_Online.exe is trying to connect to. If tcpview shows IP 204.204.204.204, the zoneserver isn't detecting the system IP properly to send to the client.

I had this issue when I set up 2.2.3 last, and it was fixed by adding GateIP to the zoneserver INI.

If running locally, set GateIP to your LAN IP or 127.0.0.1. If running server remotely, set GateIP to your WAN IP (whatismyip.com). 

Share this post


Link to post
Share on other sites
You must be a registered member of RF-Dev and logged in to view this content.

Thank you, you were right I forgot to add the GateIP. Thanks Sir Ron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×